Productfotografie is een vak apart. Uw producten moeten er professioneel en gelikt uitzien. Uitvoerig overleg met u als klant over uw wensen is ons uitgangspunt. Wij kunnen u adviseren over de meest optimale en kwalitatief beste oplossing en uitvoering van de opdracht. U krijgt van ons altijd een duidelijke prijsopgaaf vooraf.

Contact:
010 productfotografie
T.  010-4670523
E.
info@010productfotografie.nl

Professionele productfotografie voor een scherpe prijs

Productfotografie

Productfoto's (packshots) voor het web of drukwerk. Ook vrijstaand.

 
 
 
Home  -  Productfotografie  -  Referenties  -  Prijzen  -  Overige diensten  -  Contact
 
 


Bekijk hieronder enkele door
010 productfotografie gemaakte packshots.


Welkom bij productfotografie, onderdeel van 010 webdesign.

Wij leveren digitale packshots van hoge kwaliteit. Onze digitale productopnames zijn geschikt voor het web, voor het gebruik in webshops, en voor drukwerk als catalogi en reclamefolders. Wij leveren onze productopnames in verschillende formaten, al naar gelang het door u gewenste gebruik (jpeg, eps, tiff, gif, png).
U heeft altijd de keus uit productopnames in een sfeer-omgeving of met een egale achtergrond. Standaard werken wij met een witte of licht grijze achtergrond. Alle packshots kunnen ook vrijstaand (transparante achtergrond d.m.v. een photoshop bewerking) aangeleverd worden.
Wij leveren op cd-rom. Er bestaat ook de mogelijkheid aangeleverd te krijgen via het web, dit geldt alleen voor lage resolutie opnames.

De auteursrechten worden altijd aan u overgedragen zodat u vrij over de foto's kunt beschikken.

Onze prijzen gelden voor standaard condities (formaat, aanlevering, aflevering etc.). Afwijkingen van deze standaard condities kan leiden tot een andere prijsstelling. Uiteraard doen wij u altijd vooraf een duidelijke prijsopgaaf.

Ons uitgangspunt is topkwaliteit voor een scherpe prijs.

 
   

Bij 010 webvertising bent u aan het juiste adres voor optimale Internet Marketing Strategie
Design, Copyright 2005 010webdesign. Alle rechten voorbehouden.